Badrock kids

Badrock badjas voor kinderen

baby-badjas-BV-13-aug_black

Kinderen dragen het liefst zo comfortabel mogelijke kleding. Een badjas is voor kinderen het meest ideale kledingstuk. De badjas houdt een kind warm, draagt heerlijk en is ook nog eens gemakkelijk om aan te trekken. Natuurlijk is het voor kinderen ook belangrijk hoe de badjas eruit ziet. Het label Badrock biedt kinderbadjassen in te gekke kleuren en met gave prints.

Je zult een kind enorm blij maken met een kinderbadjas van Badrock. Het kind zal de badjas vooral vanwege de leuke print of mooie kleuren graag dragen na het nemen van een bad, tijdens het spelen in het weekend of voor het slapen gaan. Een voordeel voor jou is dat je de badjas gemakkelijk bij een kind aan- en weer uittrekt. Badrock biedt een ruim assortiment aan verschillende soorten badjassen geschikt voor zowel jongens als meisjes.

Badjassen voor jongens en meisjes

Koeien-badjasVoor kinderen heb je bij Badrock de keuze uit een badjas gemaakt van fleece of een badjas gemaakt van katoen. Een voordeel van fleece is dat deze stof erg warm houdt en voelt als een tweede huid. De badjas van fleece is bijvoorbeeld geschikt om te dragen wanneer een kind net uit bed komt en om te dragen tijdens het spelen in het weekend. Een andere optie is de badjas gemaakt van katoen. Ook deze badjas is warm en draagt heerlijk, bijkomend voordeel van katoen is dat deze stof gemakkelijk water opneemt. De katoenen badjas is daarom geschikt wanneer het kind net uit bad komt of uit de douche stapt en nog niet helemaal droog is. Vergeet een katoenen kinderbadjas ook vooral niet mee te nemen naar de zwemles en tijdens de vakanties. Een kinderbadjas komt echt altijd van pas.

Kinderbadjassen eenvoudig online kopen

6De kinderbadjassen van het label Badrock onderscheiden zich van andere merken doordat zij in leuke kleuren en gave prints komen. De leukste kinderbadjassen van dit moment zijn die met dierenprints, in leuke felle kleuren of in juist een zachte kleur met bijvoorbeeld een stippenmotief. Ben je benieuwd naar alle te gekke kinderbadjassen van het label Badrock, bekijk dan het uitgebreide aanbod online in de webshops van badjas.nl, badjasparadijs.nl of badjassenshop.nl. Je kunt je kunt natuurlijk zelf een badjas uitkiezen om je kind hiermee te verrassen. Ook kun je samen met je kind het aanbod online bekijken en hem of haar zelf een badjas uit te laten kiezen. Ben je toch aan het bestellen, neem dan ook een kijkje bij het uitgebreide aanbod aan fijne Badrock heren– en damesbadjassen voor jezelf of voor je partner.