Badrock Spa

Badrock badjassen voor de spa

Voor een bezoek aan de sauna of een wellness center is het dragen van een
badjas een must. En wat is er nou fijner dan het dragen van je eigen badjas tijdens een bezoek aan de sauna. Ben je op zoek naar een speciale saunabadjas, dan ben je bij het label Badrock aan het juiste adres. De sauna badjassen van het label zijn allen gemaakt van 100% katoen. Het voordeel hiervan is dat katoen water absorbeert, dit is essentieel bij het dragen van een badjas tijdens een sauna bezoek of daarna. Daarnaast is katoen elastisch, duurzaam, sterk en laat de stof lucht door. Deze eigenschappen maken de katoenen badjas ideaal voor wie graag een bezoek brengt aan de sauna.

Ruim aanbod aan badjassen

Naast het feit dat de katoenen sauna badjassen van Badrock heerlijk dragen en van uitstekende kwaliteit zijn, onderscheiden de badjassen zich ook met hun uiterlijk. Badrock biedt badjassen in verschillende kleuren en met leuke prints. Dit zorgt ervoor dat je je met je eigen badjas onderscheidt van de rest en dat je badjas snel te herkennen is wanneer je deze ophangt tijdens een bezoek aan de sauna. Je loopt in ieder geval niet het risico dat je de badjas niet kan terugvinden of dat er iemand anders er met jouw unieke badjas vandoor gaat. Daarnaast bestel je eenvoudig en snel een Badrock badjas voorzien van een borduring. Zo maak je de badjas nog meer eigen. Lekker opvallen door borduring in een felle kleur of kies jij voor ton sur ton? Het maakt niet uit. Jij maakt de Badrock badjas zoals jij hem het liefst ziet.

Het fijnste kledingstuk online bestellen

Alle saunabadjassen en het overige assortiment aan badjassen van Badrock zijn online te bestellen in de webshops op de websites badjassenshop.nl, badjas.nl en badjasparadijs.
Er is een ruime keuze aan saunabadjassen die worden aangeboden tegen zeer scherpe prijzen. Naast saunabadjassen zijn er in de webshops ook ander badjassen voor zowel heren als dames en kinderen te verkrijgen. Verwen jezelf met een geweldige badjas en doe ook je partner of kind een plezier en geef een Badrock badjas cadeau! Bestel de Badrock badjassen naar keuze voor 22.00 uur en je hebt je bestelling de volgende dag nog in huis.