Badrock heren

Heren badjas van topkwaliteit | Badrock

badjassenparadijs-016-zw

Onder heren is de badjas ook zeker een zeer geliefd kledingstuk. De badjas wordt door heren steeds vaker thuis gedragen. Het comfortabele kledingstuk houdt heerlijk warm en is ideaal om te dragen na een lange werkdag, op een luie ochtend in het weekend of na het nemen van een warm bad. Er zijn unisex modellen verkrijgbaar die zowel geschikt zijn voor heren als voor dames. Ook zijn er natuurlijk badjassen die speciaal zijn gemaakt voor heren. Het label Badrock biedt deze badjassen aan. De badjassen van het label Badrock zijn zeker niet saai te noemen. De originele badjassen komen in prachtige kleuren en zijn gemaakt van uitstekend materiaal. Onder het label Badrockdeluxe worden badjassen aangeboden waarbij een stoer design is gecombineerd met de beste materialen, deze badjassen worden tegen scherpe prijzen aangeboden.

herenbadjas-toer

Ruim aanbod aan diverse soorten badjassen

Er zijn diverse soorten heren badjassen van het label Badrock verkrijgbaar. Je hebt keuze uit verschillende soorten materiaal geschikt voor verschillende gelegenheden. Ben je op zoek naar een warme badjas, die heerlijk draagt en waar je lekker in kan luieren op zondagochtend, kies dan voor een badjas gemaakt van 100% fleece. De Badrock badjassen gemaakt van 100% fleece zijn ontzettend zacht en voelen aan als een tweede huid. Een badjas geschikt om te dragen tijdens een sauna bezoek of om aan te trekken wanneer je de douche uitstapt, is de badjas gemaakt van 100% katoen. Deze badjas houdt ook warm en neemt gemakkelijk water op. De heren badjassen van het label Badrock onderscheiden zich door de zichtbare kwaliteit van het materiaal, het stoere design en uiterlijk van de badjas. Veel verkochte Badrock herenbadjassen zijn de badjassen in één of twee donkere bijpassende kleuren of een badjas met borduring. Want online is het mogelijk om alle Badrock badjassen te voorzien van een professionele borduring. De badjassen zijn daarnaast in verschillende modellen verkrijgbaar, je kiest bijvoorbeeld voor een badjas met kraag of voor een badjas met een capuchon.

Online Badrock badjassen bestellen

17Of je nou op zoek bent naar een warme fleece badjas in verschillende kleuren, een katoenen badjas met print of een herenbadjas voorzien van borduring, alle soorten badjassen van het label Badrock zijn online te bestellen. In de webshops van de websites badjas.nl, badjasparadijs.nl en badjassenshop.nl bestel je snel en gemakkelijk je badjas naar keuze. Alle badjassen zijn op voorraad en na bestelling wordt de badjas naar keuze snel bij je thuis geleverd. Retourneren of ruilen van een bestelde Badrock badjas is natuurlijk altijd mogelijk. Naast herenbadjassen biedt Badrock nog vele andere soorten badjassen aan. Bekijk het gehele aanbod aan Badrock badjassen online.