Badrock

Een unieke badjas kopen | Badrock

De badjas is in allerlei soorten en maten te verkrijgen en wordt slechts online in een aantal webshops aangeboden. Naast de grote en welbekende aanbieders van badjassen zoals Van Dijck, McGregor en Pastunette is er nu ook een geheel nieuw badjas label op de markt: Badrock. Het nieuwe badjassenlabel Badrock biedt verschillende soorten badjassen aan voor dames heren en kinderen en is alleen online verkrijgbaar.

Op de huidige markt voor badjassen worden vooral badjassen in één kleur en maar af en toe met een print of een met een ander detail aangeboden. Een badjas moet natuurlijk comfortabel dragen maar mag er zeker ook leuk uit zien! Vanuit deze gedachte is het label Badrock ontstaan. Badrock biedt verschillende soorten badjassen aan voor dames, heren en kinderen. Naast badjassen in een prachtig effen kleur biedt Badrock ook badjassen in verschillende kleuren en met allerlei soorten prints waaronder bijvoorbeeld badjassen met zebraprint of tijgerpint. De badjassen van Badrock zijn uniek en daarbij ook nog eens van uitstekende kwaliteit.

Badjassen van een uitstekende kwaliteit

De eerste badjassen van het label Badrock zijn gemaakt van 100% fleece. Fleece is heerlijk zacht materiaal dat tijdens het dragen aanvoelt als een tweede huid. Het voordeel is dat fleece je heerlijk warm houdt. Een badjas van fleece is daarom ideaal om aan te trekken in de ochtend of voor een chill moment op de bank. Badrock heeft haar collectie daarnaast uitgebreid met badjassen gemaakt van 100% katoen. Katoen houdt ook warm en hebben ook het voordeel dat zij gemakkelijk water opnemen. De katoenen badjas kan daarom worden gedragen tijdens een sauna bezoek of kan direct worden aangetrokken nadat je de douche uit komt.

Online diverse badjassen bestellen

Badrock biedt originele badjassen voor een zeer betaalbare prijs. Naast dat onze modellen van dit label verkrijgbaar zijn in allerlei soorten kleuren en met verschillende prints is er ook een ruime keuze aan verschillende modellen. Je hebt onder andere keuze uit badjassen in verschillende lengtes en badjassen met kraag of juist met een capuchon.

De badjassen van dit hippe label worden momenteel enkel via internet verkocht. Onze gave badjasontwerpen zijn verkrijgbaar in verschillende webshops van badjas speciaal zaken waaronder badjas.nl, badjasparadijs.nl en op badjassenshop.nl. De badjassen van Badrock bestel je op deze websites gemakkelijk online, je hoeft hiervoor de deur niet uit. Na het plaatsen van een bestelling wordt deze snel bij je thuis geleverd. Is de badjas toch niet wat je ervan had verwacht, dan ruil je deze gemakkelijk om.

 

Badrock will rock your mornings and evenings.

Rise and Shine with a bathrobe from Badrock!