Badrock badjas fleece

Badrock badjas van fleece
Na een lange werkdag of werkweek is het van belang om ’s avonds of in het weekend uit te rusten en thuis lekker te ontspannen. Dit doe je natuurlijk niet op de bank met je werkkleding of met een stugge spijkerbroek aan. Neem een lekkere douche of een heerlijk warm bad om je spieren te ontspannen en stap vervolgens in je comfortabele badjas. De meest ideale badjas om thuis te dragen is de badjas gemaakt van fleece. Fleece is een synthetische stof, in de meeste gevallen voor 100% gemaakt van polyester. De stof staat bekend om zijn zachte en dichte structuur en werkt vanwege de manier waarop de stof is gebreid sterk isolerend. Door de isolerende werking is fleece een erg warm materiaal. De badjas gemaakt van fleece is daarom erg geschikt voor in de winter en wanneer je een echte koukleum bent. Fleece is een erg licht materiaal en daarom ook gemakkelijk mee te nemen op vakantie of tijdens een hotelbezoek.

Badjassen van een goede kwaliteit

Een originele badjas gemaakt van fleece vind je bij Badrock! Het label biedt een leuke collectie aan fleece badjassen in leuke kleuren en prints. De gewone saaie witte badjas is passé, echt trendy op dit moment is de dierenprint. Je ziet verschillende dierenprints tegenwoordig overal in zowel kleding als schoenen en tassen, en nu dus ook in de fleece badjassen van Badrock! Badrock biedt heerlijk zachte fleece badjassen van uitstekende kwaliteit. De beschikbare prints zijn de panter-, tijger-, zebra en zelfs koeienprint. De fleecebadjas is beschikbaar voor zowel mannen als vrouwen en kinderen. Je kunt de heerlijk zachte badjas natuurlijk voor jezelf kopen maar de badjas is ook erg leuk om cadeau te doen. Op een witte stugge badjas zit niemand te wachten maar met een fleece badjas in te gekke print zal je iemand zeker blij maken!

Badjassen met dierenprint

De dierenprint badjassen in fleece en vele andere badjassen van het label Badrock zijn online te bestellen. De originele kleurrijke badjassen worden aangeboden tegen scherpe prijzen. Neem een kijkje op badjasparadijs.nl, badjas.nl of badjassen.nl voor een overzicht aan alle badjassen van Badrock. Misschien ben je naast een fleece badjas voor op de bank ook op zoek naar een badstoffen badjas voor een bezoek aan de sauna of om snel aan te trekken na een warm bad. Badrock biedt het allemaal. Voor jong of oud, voor iedereen is er wel een geschikte en unieke badjas van Badrock te koop.