Badrock Spa

Badjassen voor de spa | Badrock
Tegenwoordig is iedereen druk, we maken lange werkdagen, runnen een huishouden en komen daarom weinig aan ontspanning toe. Een bezoek aan een Spa of wellnesscenter met sauna’s, baden en andere wellness faciliteiten is de ultieme manier om eens lekker te ontspannen en tot rust te komen. Een bezoek aan de sauna brengt heel wat gezondheidsvoordelen met zich mee. Zo verhoogt het de natuurlijke weerstand, verzacht en ontspant het de vermoeide spieren, verlicht een bezoek aan de sauna stress en zorgt het voor ontspanning. Dit zijn slechts een aantal van de vele gezondheidsvoordelen van een bezoek aan de sauna. Neem daarom eens lekker een dag vrij en geniet van een heerlijk ontspannen wellnessdag samen met je partner, een vriend of vriendin of misschien wel gewoon lekker alleen.

Het dragen van je eigen badjas

Tijdens een bezoek aan de saunacomplex, een wellnesscenter of misschien wel in je eigen sauna draag je natuurlijk een badjas. Het is in veel gevallen mogelijk om een badjas te huren maar wat is er nou fijner dan het dragen van een eigen persoonlijke badjas tijdens het saunabezoek. Een fijne sauna badjas helpt je net dat beetje extra te genieten. Het is van belang om te kiezen voor een badjas die geschikt is voor een sauna bezoek. De badjas moet aan een aantal voorwaarden voldoen. De sauna is natuurlijke een natte en klamme ruimte, het is belangrijk dat de badjas gemakkelijk vocht kan opnemen. De badjas moet daarnaast ook fijn zitten en ademen zodat het kledingstuk niet aan je lijf gaat plakken wanneer deze vochtig wordt.  Kies daarom altijd voor een katoenen of badstoffen badjas, een stof die gemaakt is van katoen. Katoen neemt gemakkelijk vocht op, voelt fijn, ademt, is duurzaam en sterk. Een badjas van fleece voelt heerlijk zacht aan maar is niet geschikt voor een sauna bezoek, de stof neemt vocht namelijk niet goed op.

Het ideale kledingstuk voor in de sauna

Badrock biedt de ideale Spa badjas voor een bezoek aan de sauna of een wellnesscenter. De Badrock Spa badjassen zijn gemaakt van 100% katoen, een ideale eigenschap voor een sauna badjas. De badjassen zijn van uitstekende kwaliteit en komen ook nog eens in allerlei leuke kleuren en met te gekke prints. De saaie witte sauna badjas is met de Spa badjas van Badrock verleden tijd. Je beschikt over een unieke badjas die gemakkelijk te herkennen is tussen een rij van witte badjassen in een saunacomplex. De Badrock Spa badjas is online verkrijgbaar in de webshops van badjassen.nl, badjas.nl en basjassenparadijs.nl. De badjas is betaalbaar en gemakkelijk te bestellen. Bekijk het aanbod online en bestel een Badrock Spa badjas voor de eerstvolgende ontspannen sauna dag!