Dierenprint badjas Badrock

Dierenprint badjas Badrock

Dierenprints zijn al jaren enorm geliefd en zijn gelukkig nog nooit uit de mode geweest. Dierenprints zie je terugkomen in de meest uiteenlopende artikelen. Zo zijn er trendy schoenen, broeken, tassen, jurkjes en nu dus ook badjassen; in zebra, tijger, panter en koeienprint. Met een dierenprint badjas ben jij gekleed volgens de laatste trend.

Welke dierenprint badjas kies jij?

De animaltrend is niet te stoppen en wordt steeds wilder en wilder. Welk dier is jouw favoriet? Een panter, tijger of een zebra? Ga snel op “jacht” naar jouw dierenprint badjas en koop deze online bij www.badjas.nl. Deze Dierenprint badjassen van het Nederlandse label Badrock zijn verkrijgbaar in dames- en kindermaten. Want naast dames houden ook kinderen van dieren. Laat je wilde kant zien en straal in een dierenprint badjas. Volledig hip en trendy voor de dag komen, in een badjas van Badrock. Naast wilde dieren hebben wij ook een koeienprint badjas. Deze mag bij een Nederlands label uiteraard niet ontbreken. Van een stoere tijgerprint badjas tot een leuke koeienprint badjas. Je vindt ze hier allemaal! Bestel vandaag nog op badjas.nl.

Zal ik me even kort voorstellen?

Ik ben Saskia van Haaren, geboren in Eindhoven en de bedenker van het badjassen label Badrock. In 2008 heb ik een start gemaakt met mijn eerste online badjassen winkel www.badjasparadijs.nl. De jaren daarna zijn er verschillende webshops bijgekomen. En al snel was daar de droom voor een eigen badjas label. De naam Badrock was een tip van iemand en een betekende badjas in het Zweeds. Badrock is gelanceerd in 2010 en groeide de afgelopen jaren uit tot meerdere labels. Zo heeft het badjassen label een speciale lijn ontwikkeld voor kinderbadjassen en voor sauna badjassen. Het Nederlandse label is slechts online verkrijgbaar. Al onze badjassen worden met zorg ontworpen en gemaakt. Het merk Badrock is ontstaan na een vergeefse zoektocht naar een mooie, betaalbare badjas. Onze badjassen worden gemaakt van hoogwaardig Turks katoen of van de beste kwaliteit fleece (flannel fleece). Ooit gestart vanuit een zolderkamer met slechts enkele verschillende badjassen. Nu hét Nederlandse kwaliteitsmerk voor een betaalbare & trendy badjas.