Facebook actie

Facebookactie van BadrockNeem ook eens een kijkje op de nieuwe Facebook van het label Badrock. Je kunt de pagina liken en volgen zodat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws op het gebied van de Badrock badjas!

Badrock houd je op de hoogte

Op de Badrock facebookpagina posten wij nieuws rondom Badrock en posten we previews van de nieuwste badjassen in toffe nieuwe prints en nieuwe kleuren. Dus wil jij op de hoogte blijven van wat er op dit moment speelt en wat er allemaal aan zit te komen, like dan onze pagina en jij bent de eerste die het weet. Ook houden we je op de hoogte wanneer er leuke aanbiedingen zijn of wanneer de sale begint bij de webshops waar de Badrock badjassen worden verkocht. Je profiteert hierdoor altijd van kortingen. Deel de pagina ook met je Facebookvrienden zodat zij ook op de hoogte zijn het laatste Badrock nieuws.

Doe mee met de acties

Op de Facebook pagina zullen ook geregeld andere leuke kortings- en winacties staan. Heb je interesse in een Badrock badjas? Neem dan zeker een kijkje op de Facebookpagina en wie weet win jij wel een te gekke nieuwe badjas! Ook wanneer je al in het bezit bent van een Badrock badjas is de Facebook pagina interessant. Doe mee met de nieuwe Like ♥ Share ♥ Love actie. Post op onze Facebook pagina een te gekke foto van jezelf in jouw Badrock badjas en share onze pagina met al je vrienden. Wie weet win jij wel een leuke prijs beschikbaar gesteld door Badrock!