Nieuw: Badrock baby badjassen van zacht badstof

Er hangt een feestelijke stemming op kantoor bij Badrock. Na een lange voorbereiding presenteren wij dan eindelijk de trendy baby badjasjes van ‘Badrock Baby’, zó schattig! Naast onze populaire ‘Badrock Kids’ product range hebben we dan nu eindelijk ook voor de allerkleinste superschattige baby badjasjes met capuchon. Onze inkopers hebben gekozen voor de beste kwaliteit zacht badstof-katoen van topkwaliteit. Het gaat immers om het zachte huidje van een kleintje. Na een heerlijk badritueel met je kleintje is een zijdezachte baby badjas van zacht badstof onmisbaar. Lekker behaaglijk om je baby’tje in te wikkelen!

Stijlvolle baby badjasjes met capuchon | 5 pastelkleurtjes

Ben je zelf bijna moeder of ben je net een kersverse moeder? Dan wil je natuurlijk dat het jouw lieve baby’tje aan niets ontbreekt, dus ook niet aan een knuffelzacht babybadjasje! Een badstof baby badjasje – dat is natuurlijk het éérste baby badjasje – is ook een geweldig kraamcadeau. De baby badjasjes zijn luxe afgewerkt zoals je van ‘Badrock’ gewend bent. Rondom het hele badjasje is het ontwerp namelijk afgebiesd in roomwitte kleur. De zachte capuchon zorgt ervoor dat je kleintje geen koud hoofdje of nekje krijgt. We hebben gekozen voor superschattige & hippe kleurtjes. Zo heb je de keuze uit gaaf denim, stoer groen, poederroze, créme & khaki. Aan de voorzijde van de badjasjes zit één hippe opgestikte zak en het mooie pastelkleurige logo geeft net dat extra’s aan de badjas.

Waar koop je de Badrock Baby badjasjes met capuchon?

Onze baby badjasjes shop je eenvoudig op badjas.nl & badjasparadijs.nl. Dat zijn eigenlijk de twee grootste online aanbieders in badjassen waar we nauw mee samenwerken. Alle badjassen – dus ook deze trendy baby badjasje – shop je makkelijk online.

Wist je trouwens dat bovenstaande twee webwinkels ook al onze badjassen borduren? Een badjas met naam is een persoonlijk & origineel cadeau.

We are happy with the baby bathrobes!